مهدي مکينژاد در ادامه با اشاره به هشت مراسم بزرگداشتي که براي استادان عالم هنر از طرف فرهنگستان هنر برگزار شده، درباره هدف از برگزاري اين گونه مراسمها افزود: پاسداشت و حفظ ميراثهاي ماندگار و جاويد ايران زمين از رسالتهاي نسل امروز براي نسلهاي آتي است. اما آنچه بيش از گذشته بر ماه واجب شده است پاسداشت هنرمنداني است که در قيد حيات هستند و آثار آنها براي ساليان سال در يادها خواهد ماند .
خاطر نشان ميشود؛ استاد ماهرالنقش در فعاليتهاي حرفهاي خود آجر کاري و کاشيکاري سنتي ايران در دانشگاه اصفهان، ساختمان توان بخشي دانشگاه اروميه، سالن آمفي تئاتر در دانشکده پزشکي، آمفي تئاتر دانشگاه تهران و بسياري از اماکن ديگر را انجام داده است و در حال حاضر طرح بازسازي عتبات عاليات را بر عهده دارد.
استاد کاشي کاري ايران حاصل تجربيات خود را در قالب آثاري چون \" آجر و نقش\"،\" نقش در نقش\"، \"مسجد حکيم اصفهاني\" و \" اصول فني ساختمان\" در کنار سالها تدريس در دانشگاه علم و صنعت و هنرستانهاي آموزش و پرورش به يادگار گذاشته است.
محمود ماهرالنقش در خانوادهاي سنتي از اصفهان در سال 1301 ديده به دنيا گشود تا چکيده پدر معمار خود شود. دوره دبيرستان را در مدرسه اديب گذرانده و همان زمان ابتداي عاشقياش با کاشي بود./115
انتهای پیام/